Brusselsesteenweg 227 - 9280 Lebbeke
Tel.: 052 77 91 07
Contacteer ons!

Uw oplossing voor alle sanitaire vraagstukken

Het sanitair vernieuwen in uw woning? Of het sanitair laten plaatsen in uw nieuwe kantoren? Hiervoor heeft u voortaan voldoende aan één adres. K&S Technics levert u deze professionele diensten vanuit Lebbeke in de ruime regio van Dendermonde aan een hoge afwerkingsgraad.

Loodgieterij

Laat uw sanitaire installaties in badkamers of keukens door K&S Technics plaatsen. Het bedrijf voorziet alle vormen van loodgieterij voor privé-, horeca- en bedrijfsdoeleinden. Het team zorgt voor de installatie van baden, douches, toiletten, inloopdouches en wastafels. Ook de nodige leidingen worden in één moeite gelegd of vernieuwd. Schakel de zaak eveneens in voor doordachte herstellingen.

Verwarming

Geniet op de juiste momenten van een zalige warmte in uw gebouw dankzij een verwarmingsinstallatie geplaatst door K&S Technics. U bent bij de juiste aannemer voor het plaatsen en onderhouden van de centrale verwarming. Dit kan gecombineerd worden met het installeren van verwarmingsketels en leidingen. Uiteraard zijn ook herstellingen en onderhoud aan te vragen bij het bedrijf.

Extra technieken

K&S Technics is eveneens geschoold in elektromechanica en doet diverse elektriciteitswerken. Daardoor kan de firma u zeker voorzien van bijkomende installaties en technieken. Heeft u in uw woning of zaak nood aan een klimaatregeling, een ventilatiesysteem, ovens of een goede regeling van de koeltechniek, bel dan nu naar K&S Technics.

Contact

Maak kennis met uw installateur van sanitair in Dendermonde en omgeving en neem vandaag nog contact met K&S Technics voor vlotte werken.