Brusselsesteenweg 227 - 9280 Lebbeke
Tel.: 052 77 91 07
Contacteer ons!

Uw vakman voor schilder- en isolatiewerken

K&S Technics kan u inschakelen voor een lange lijst aan algemene bouwwerken in uw gebouw. Van kleine klusjes tot grote renovaties, het bedrijf uit Lebbeke weet van aanpakken voor een mooi afgewerkt resultaat. Laat de zaakvoerder langskomen om de werken te overlopen.

Afbreken & inrichten

Bij renovaties komen altijd wel eens afbraakwerken kijken. K&S Technics voert deze werken veilig en overzichtelijk uit op uw project in de streek van Dendermonde. Na de afbraak gaat de firma graag door met het inrichten van uw ruimten. Dit kan door het plaatsen van Gyproc als wanden, plafonds en voor de afwerking van uw zolder. Hierbij worden meteen ook isolatiewerken uitgevoerd. K&S Technics gebruikt zowel thermische als akoestische isolatie.

Afwerking

Na het grovere werk is K&S Technics eveneens uw partner voor de verdere afwerking. De zaak werkt uw kamers stap voor stap af aan hoge kwaliteit met schilder- en behangwerken. U hoeft enkel maar uw favoriete kleur of papier te kiezen. Voor een vloerbekleding plaatst K&S Technics ook alle vormen van parket en laminaat. Tot slot voert dit bedrijf buitenrenovaties uit zoals het plaatsen van nieuwe balustrades aan terrassen of trappen.

Contact

Sanitair plaatsen, elektriciteitswerken uitvoeren of isolatiewerken? In Dendermonde en omliggende gemeenten maakt u hiervoor meteen aan afspraak bij K&S Technics.