Brusselsesteenweg 227 - 9280 Lebbeke
Tel.: 052 77 91 07
Contacteer ons!

Periodiek onderhoud aan elektromechanica

Naast kennis van elektriciteitswerken en sanitair beschikt K&S Technics eveneens over de nodige vakkennis als het op elektromechanica aankomt. U kan het bedrijf in de regio Dendermonde inschakelen voor een duurzaam onderhoud of snelle herstellingen aan uw machines.

Grote en kleine bedrijven

De warme bakker om de hoek of grote bedrijven, wanneer er problemen zijn met mechanische toestellen in de zaak is K&S Technics uit Lebbeke uw eerste aanspreekpunt. De zaak is zeven dagen op zeven beschikbaar voor professionele herstellingen. Maar ook een eenmalig of periodiek onderhoud kan u met het team van K&S Technics bespreken. 

Diverse machines

K&S Technics beschikt over de ervaring en de kennis om met verschillende types van machines aan de slag te gaan. In welke sector u ook vertoeft, ontdek eerst de uitgebreide service van het technisch geschoolde bedrijf om uw machinepark in een goede staat te houden. K&S Technics buigt zich voor u over:

  • de installatie van mechanische toestellen
  • machines met verpakkingsmateriaal
  • het herstellen van vulsystemen
  • het onderhouden van transportbanden en transportlijnen

Contact

Bel met K&S Technics wanneer u een oplossing nodig heeft in het vakgebied van elektromechanica in Dendermonde en omstreken. U mag rekenen op een klantvriendelijke service vanaf de eerste afspraak.