Brusselsesteenweg 227 - 9280 Lebbeke
Tel.: 052 77 91 07
Contacteer ons!

In Dendermonde belt u de elektricien van K&S Technics

Reken als particulier en als bedrijfsleider op professionele werken en een hoogstaande kwaliteit wanneer u een beroep doet op K&S Technics uit Lebbeke. In de regio Dendermonde contacteert u de zaak als een ervaren elektricien nodig heeft maar ook voor vele andere klussen.

Elektriciteit

Haal de elektriciteit van de toekomst in huis of naar uw kantoor door K&S Technics aan te stellen voor uw diverse elektriciteitswerken. Van het opmaken van een plan tot het leggen van kabels en aansluiten van zekeringkasten vertrouwt u op de zaak.

Mechanica

Werkt u met machines in uw productiehal of in uw firma? Vertrouw dan op K&S Technics voor herstellingen en het periodiek onderhoud aan uw machines. Als specialist in elektromechanica heeft dit bedrijf steeds de juiste oplossingen in huis.

Sanitair

Uw waterleidingen en verwarming worden vakkundig geplaatst en aangesloten door K&S Technics. U mag alle sanitair toevertrouwen aan de loodgieter van het team. Ook voor snelle herstellingen belt u meteen het Oost-Vlaamse bedrijf op.

Liftinstallatie

Laat uw lift renoveren of plaatsen met medewerking van K&S Technics. De zaak spreekt de erkende installateurs en merken aan voor een snelle service. Alle vormen van liften, ook in grote bedrijven, vraagt u aan K&S Technics.

Algemene bouwwerken

Kleine klussen of een volledige renovatie van uw woning en winkel laat u over aan K&S Technics. Met veilige afbraakwerken, verfijnde Gyproc- en isolatiewerken en nauwkeurige schilderwerken zien uw kamers er weer helemaal als nieuw uit.

Contact

Contacteer K&S Technics als uw elektricien in Dendermonde en omstreken. Ook vele andere diensten kan u meteen aanvragen. Een gratis prijsofferte zal u snel overtuigen.